Creo Culture Film

Många företag vill ha en film som beskriver "vad vi gör". Dom filmerna innehåller ofta en världskarta, diverse staplar och diagram som visar försäljning, antal anställda och annat mer eller mindre bildmässigt. Andra företag vill ha en film som beskriver "vilka vi är". Då handlar det om att förmedla företagets kultur, vilket enligt all forskning blir allt mer betydelsefullt när det gäller att rekrytera, utveckla och behålla medarbetare. Det här är en sådan film.

Videoplattform

Creos egen plattform för publicering och distribution av digital rörlig media, Creo Media manager, ger er som företag möjlighet att skapa helt skräddarsydda lösningar avseende funktionalitet, front end-layout och grafik. Oavsett om ni har en film, några stycken eller flera hundra kan Creo erbjuda webb-tv-spelare, arkiv eller mobila tv-spelare som är anpassade efter era specifika behov.

Webcasts

Creo genomför årligen runt 50 direktsändningar över webben och mobilt. Presskonferenser, studioprogram, kvartalsrapporter, prisutdelningar, kapitalmarknadsdagar, årsstämmor, internmeddelanden och tävlingar hör till produktioner vi sänder live. Många sändningar kräver bildstöd, t ex power points, animationer eller bilder, som synkroniseras med sändningen. Se några exempel nedan.

Cloetta Press Conference  |  Scania presslansering

Presentation Players

Creos Presentation Player är en "on demand"-spelare som är idealisk om du vill nå ut med ditt budskap på ett kostnadseffektivt och engagerande sätt. När presentationen (det kan vara en kvartalsrapport, presskonferens, kapitalmarknadsdag, intern presentation) är filmad visas den spelaren tillsammans med synkroniserade slides, bilder, animationer eller annan viktig information.

Presentation Player Vattenfall  |  Presentation Player Elekta  |  Presentation Player Creo

Multimedia Press Release

En Multimedia Press Release är ett interaktivt pressmeddelande som kombinerar det traditionella pressmeddelandet med multimediainnehåll som videoklipp, foton, pdf:er och andra dokument. Tillsammans skapar allt innehåll en dynamisk webbsida. Med MPR:er kan du hålla allt innehåll som är relaterat till en viss nyhet på ett ställe/webbsida. MPR är designad så att den passar ihop med formspråket på er webbsida. De är möjligt att publicera den som en fristående webbsida eller att integrera den i din befintliga webbplats.

Intrum justitia  |  Skanska  |  Vattenfall  |  Scania

Övrigt

Electrolux Design Lab

Kontaktinformation
Creo Media Group AB
Hälsingegatan 43
113 31 Stockholm
info@creo.se
08 617 29 00
Sociala medier och information
Creo Media Group AB är Sveriges ledande kommunikationsbyrå inom rörlig digital media. Vi arbetar med strategisk rådgivning, produktion av tv och digital rörlig media och skräddarsydda distributionslösningar åt svenska och internationella företag och organisationer.